ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» відзвітувала про курсування потягів на схід

«Укрзалізниця» відзвітувала про курсування потягів на схід

Бойові дії на сході внесли корективи у маршрути курсування поїздів. Низка потягів курсує до тих територій Донецької області, які підконтрольні українському уряду.

Пасажирські поїзди курсують до безпечних територій Донецької області, які підконтрольні українській владі: до станцій Красний Лиман, Краматорськ та Костянтинівка. Про це повідомив начальник департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення «Укрзалізниці» Ігор Бреус, передає прес-служба відомства.

Він зазначив, що в донецькому напрямку  сьогодні прямує десять пар поїздів, із них дев’ять – щоденно: № 126/125 та № 712/711 Київ – Костянтинівка, № 584/583 Київ – Бердянськ, № 532/531 Київ – Лисичанськ, № 70/69 Бердянськ – Львів, № 224/223 Харків – Костянтинівка, № 205/206 Харків – Артемівськ, № 609/610 Харків – Лисичанськ, № 734/733 Київ – Красноармійськ, а також через день курсує поїзд № 92/91 Костянтинівка – Одеса.
 
Він також зазначив, що бойові дії завдають значних збитків усім господарствам залізничної галузі, у тому числі і пасажирському сектору. Внаслідок бойових дій постраждали вокзали, станції, мости, пішохідні переходи, шляхопроводи, пасажирські вагони, тепловози, службові будівлі та техніка тощо. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», між Кивом та Івано-Франківськом четверті вихідні поспіль курсуватиме додатковий поїзд. Це пов’язано з підвищенням пасажиропотоку у зазначеному напрямку.
 
Коментарі (0)