ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» вирішила непорозуміння з перевезеннями військових

«Укрзалізниця» вирішила непорозуміння з перевезеннями військових

За результатами службового розслідування інциденту у Миколаєві, коли провідник поїзда відмовив пасажирам-бійцям АТО у посадці на потяг, звільнено з посад провідника та начальника поїзда.

«Укрзалізниця» завершила службове розслідування інциденту, під час якого провідник поїзда № 318 Одеса – Запоріжжя відмовив у посадці пасажирам-бійцям АТО. Нагадаємо, цей випадок стався 30 грудня у Миколаєві. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Посадові особи залізниць проявили недостатній професійний рівень та допустили низку порушень щодо порядку обслуговування пасажирів на залізничному транспорті. У зв’язку з цим начальника поїзда і провідника звільнено з посад та оголошено догану черговому по вокзалу Миколаїв. Також притягнуто до дисциплінарної відповідальності причетних керівників пасажирських служб та підприємств залізниць України», – йдеться в повідомленні.
 
«Укрзалізниця» також наголошує, що для забезпечення виїзду у відпустку військовослужбовців, що беруть участь в АТО, «Укрзалізниця» готова забезпечити виділення місць в повному обсязі за умови надання причетними міністерствами та відомствами або їхніми структурними підрозділами групових заявок не пізніше однієї доби до відправлення поїзда (бажаної дати виїзду) з зазначенням станцій відправлення та призначення, кількості осіб та приміткою «перевезення учасників АТО».  
 
Загалом упродовж 2014 року залізничниками України перевезено понад 211 тис. військовослужбовців на суму близько 3 млн грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниці» потрібно сотні мільйонів гривень на відновлення пристроїв електропостачання у зоні АТО. Сума коштів, які потрібно витратити на реконструкцію залізниці на сході України коригуватиметься після завершення бойових дій.
 
Коментарі (0)