ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця встановила пряме сполучення між Кривим Рогом та Одесою

Укрзалізниця встановила пряме сполучення між Кривим Рогом та Одесою

Укрзалізниця прислухається до звернень пасажирів і з 27 квітня 2021 року відновлює пряме щоденне залізничне сполучення між Кривим Рогом та Одесою.
Укрзалізниця прислухається до звернень пасажирів і з 27 квітня 2021 року відновлює пряме щоденне залізничне сполучення між Кривим Рогом та Одесою, про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.
 
Вже напередодні травневих свят жителям Кривого Рогу стане набагато легше й вигідніше дістатися морських курортів Одеського регіону, адже перший рейс у південному напрямку 27.04 о 18:10, прибуття до Одеси о 06:36. У зворотному напрямку рейс з Одеси 28.04 о 20:20, прибуття до Кривого Рогу о 10:10 ранку.
 
У перевезенні будуть задіяні до п'яти причіпних фірмових купейних вагонів. На дільниці П'ятихатки — Одеса — П'ятихатки вагони курсуватимуть у складі поїзда №53/54 Дніпро — Одеса. Відповідно, на дільниці П'ятихатки — Кривий Ріг вони будуть окремим поїздом.
 

Укрзалізниця вкотре наголошує, що суворо стежитиме за дотриманням карантинних вимог у поїздах і на вокзалах, та звертається до пасажирів із проханням обов’язково повідомляти про випадки неналежного носіння масок або відмови від них з боку інших пасажирів або співробітників Укрзалізниці. 

 
Коментарі (0)