ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» залишилася без голови

«Укрзалізниця» залишилася без голови

Номінаційний комітет вирішив ще подумати над тим, кого затвердити на посаду голови «Укрзалізниці». У комітеті кажуть, що таку процедуру проводять вперше, тому їм необхідно більше часу.

Номінаційний комітет вирішив повернутися до розгляду 11 кандидатів з так званого long-листа на вакантну посаду директора Державної адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниці»). Про це на брифінгу повідомив голова Номінаційного комітету Джордж Логуш, передає «УНІАН».

«Вчора ввечері члени Номінаційного комітету мали можливість познайомитися з трьома кандидатами. Після того як ми уважно переглянули цих кандидатів і враховуючи те, що така процедура проводиться перший раз, ми прийняли рішення подивитися на інших кандидатів з long-листа. Ми попросили, щоб на наступному засіданні (засідання Номінаційного комітету проводиться кожний понеділок) ми змогли переглянути цих кандидатів для того, щоб краще розуміти, як виглядає поле кандидатів», - повідомив пан Логуш.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Міністерство інфраструктури планує переглянути і модернізувати тарифоутворення «Укрзалізниці».
 
Коментарі (0)