ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» запрацює по-новому

«Укрзалізниця» запрацює по-новому

Міністерство інфраструктури має намір змінити структуру та філософію роботи «Укрзалізниці», яка формує 3-4% ВВП країни.

Інвентаризація та аудит «Укрзалізниці» вже завершені. Наразі потрібно змінити структуру підприємства. Про це зазначив заступник Міністра інфраструктури України Володимир Омелян, передає прес-служба уряду.

«Інвентаризацію та аудит «Укрзалізниці» вже закінчено, міняємо структуру, виходимо на акціонування. Ми хочемо змінити філософію роботи «Укрзалізниці». Хочемо, щоб її очолила людина, яка не лише готова оголосити реформування, а й довести його до кінця, не залежно від політичних впливів», - зазначив Володимир Омелян.
 
Він нагадав, що у галузі велика зношеність рухомого складу і нині готується програма оновлення вагонного парку, але цю проблему треба вирішувати комплексно. 
 
«Коли говоримо про оновлення вагонів, - повинні думати про локомотиви і про те навантаження на рейки, яке вони здатні витримати, електрифікацію напрямків», - сказав заступник Міністра. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Південно-Західна залізниця призначила новий маршрут - потяг № 755/756 сполученням Київ-Хмельницький, який курсує через Хмільник.
 
Коментарі (0)