ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» запускає регіональний експрес

«Укрзалізниця» запускає регіональний експрес

З наступного тижня з Харкова до Дніпропетровська можна буде добиратися на годину швидше. «Укрзалізниця» призначила регіональний експрес у цьому напрямі.

З 20 січня «Укрзалізниця» пустить региональний експрес №159/160 Харків - Дніпропетровськ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

Поїзд курсуватиме щоденно з зупинками на станціях: Лихачове, Краснопавлівка, Лозова, Варварівка, Павлоград-1, Синельникове-2.

Завдяки призначеному маршруту пасажири зможуть доїжджати з Харкова до Дніпропетровська майже на годину швидше, ніж регіональним поїздом №803/804, який після 20 січня не ходитиме. Час в дорозі нового поїзда складе 3:59.

Окрім того, з 20 січня за маршрутом Харків-Донецьк-Харків курсуватимуть електропоїзди виробництва компанії «Skoda» під №157/172 та №171/158, вони будуть ходити щодня до початку дії нового графіка руху пасажирських поїздів. Потяги слідуватимуть із зупинками на станціях: Лозова, Слов'янськ, Краматорськ, Костянтинівка.

Зауважимо, раніше два наявних електропоїзди «Skoda» курсували на маршрутах Харків-Сімферополь і Донецьк-Сімферополь. Тепер на цих маршрутах використовуватимуть рухомий склад з локомотивною тягою.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з весни цього року між Луганськом та Донецьком почне курсувати швидкісний комфортабельний поїзд Skoda.

 
Коментарі (0)