ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» збільшила кількість рейсів поїздів зі сходу

«Укрзалізниця» збільшила кількість рейсів поїздів зі сходу

На вихідні додатковий поїзд Донецьк-Київ збільшить кількість рейсів. Заходи вживаються для кращого забезпечення вивезення пасажирів з неспокійних регіонів.

Для забезпечення вивезення пасажирів із Донеччини «Укрзалізниця» збільшила кількість рейсів додаткового поїзда №565/566 Донецьк – Київ. Так, поїзд відправлятиметься у рейс з 12 по 15  червня поточного року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

«Із Донецька додатковий поїзд вирушатиме у рейс о 20:23 та прибуватиме до Києва о 10:57. На шляху прямування поїзд робитиме зупинки на станціях Красноармійськ, Межова, Просяна, Дніпропетровськ, Знам'янка, ім. Т. Шевченка та Миронівка» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, заначається, що «Укрзалізниця» продовжує вивчати попит на перевезення зі Сходу та у разі потреби призначатиме додаткові поїзди на інші дні.

Зауважимо, для забезпечення вивезення пасажирів із Луганщини та Донеччини, починаючи з 2 червня, збільшено на 5 – 6 вагонів до 18 – 20 схеми поїздів, які курсують із Луганська та Донецька.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, відзавтра і протягом майже місяця з Києва до Івано-Франківська курсуватиме додатковий поїзд. Зміни введені для кращого забезпечення перевезення пасажирів у сполученні Київ – Тернопіль – Чортків – Заліщики.

 
Коментарі (0)