ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізницю» не віддадуть в приватні руки

«Укрзалізницю» не віддадуть в приватні руки

«Укрзалізницю» не будуть приватизовувати, адже підприємство є стратегічно важливим об’єктом для України, яке повинно знаходитися у державній власності.

«Укрзалізниця» не підпадає під приватизацію. Підприємство є стратегічним об’єктом і повинно залишатися у державній власності. Про це сьогодні на засіданні Верховної Ради заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

«У законопроекті (Проект Закону України № 1567 «Про перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації», - ред.) нічого не йшлося про приватизацію «Укрзалізниці», адже всі стратегічні об’єкти мають бути у власності держави», - зазначив Яценюк.

Зауважимо, що вчора спікер Верховної Ради Володимир Гройсман підтримав приватизацію державних підприємств, заявивши про те, що вони не впливають на національну безпеку України.

Проте, Парламент не підтримав законопроект, який передбачав приватизацію 12500 державних підприємств та повернув документ на доопрацювання.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, міжнародний одеський аеропорт залишиться у приватній власності. Суд відхилив позов мерії щодо повернення летовища в державну власність.

 


 

Реклама: Если вы нуждаетесь в услугах профессионального адвоката, то вам следует обратиться на сайт http://advokatlviv.com. Тут есть Адвокат Львів который поможет решить вам все проблемы. Заходите на ресурс и ищите контакты!

 
Коментарі (0)