ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКоли варто вибрати меблі на замовлення

Коли варто вибрати меблі на замовлення

Елегантний і зручний інтер’єр – мрія кожного, хто ремонтує чи облаштовує свій дім. Меблі відіграють значну роль у створенні такого простору

Елегантний і зручний інтер’єр – мрія кожного, хто ремонтує чи облаштовує свій дім. Меблі відіграють значну роль у створенні такого простору. Часто трапляється, що у випадку з готовими меблями потрібно адаптувати дизайн до конкретних виробів, а має бути навпаки. Зручно, що магазини також пропонують меблі на замовлення Львів (та в інших містах).

Чи завжди варто купувати готові рішення? Існує багато аргументів на користь меблів на замовлення. Їхня головна перевага – якість, яка значно вища, ніж у стандартних готових виробів. Також меблі на замовлення гарантують унікальний характер інтер’єру. Вибираючи їх, ви будете впевнені, що отримаєте набір, виготовлений виключно для вас, а не товар, який зможете зустріти у квартирі друзів чи сусідів. Спеціалісти Євробудсвіт запропонують найкращі рішення для вашого дому чи офісу за приємними цінами.

Коли меблі на замовлення – найкраще рішення?

У певних ситуаціях меблі на замовлення будуть значно кращими за готові. Наприклад, коли потрібні:

  • Шафи

Кожне поглиблення (ніша) в будинку – ідеальне місце для гардеробу. Однак підібрати меблі буває проблематично, оскільки розміри простору можуть відрізнятися від розмірів готових шаф. Тут дуже зручними будуть меблі на замовлення. Завдяки їм ви зможете ідеально підібрати гардероб до своєї ніші. Є дуже багато можливостей обробки таких меблів. Ви можете вибрати кольори та матеріали, типи дверей (розсувні чи розпашні) й компонування гардеробу.

  • Кухонні меблі

Завдяки меблям, виготовленим на замовлення, ви облаштуєте кухню саме так, як вам хочеться. І не потрібно буде йти на компроміси. Часто трапляється, що установка кухонних меблів вимагає індивідуального регулювання цілих шаф і ширини стільниці. Тоді доречними стануть вироби на замовлення. Вони будуть більш міцними, ніж готові гарнітури, служитимуть роками й матимуть оригінальний вигляд. Така кухня – це більші витрати, та вони виправдані, якщо ви цінуєте унікальність і високу якість виробів.

  • Оригінальні проекти

Якщо ви точно знаєте, як повинен виглядати предмет меблів, найкраще замовити його за розміром. Столярні майстерні та спеціалізовані компанії залюбки допоможуть вам у розробці й порадять надійні технічні рішення.

  • Дешевший аналог

Іноді нам подобаються ті вироби, ціна яких просто збиває з ніг. У такому випадку варто сфотографувати їх та показати компанії, яка виробляє меблі на замовлення. Може виявитися, що ви заплатите значно менше за виготовлення того самого предмета меблів. Адже ми часто додатково платимо за бренд виробника.

Меблі на замовлення – це дуже зручно. Ви самостійно визначаєте колір, розмір і матеріал, з якого буде виготовлений той чи інший виріб. Такі меблі ідеально підходять людям, які цінують індивідуальність і мають свій стиль. Бажаємо вам гарно облаштувати інтер’єр і втілити цікаві дизайнерські ідеї.

 
Коментарі (0)