ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУраган знеструмив десятки населених пунктів на Західній Україні

Ураган знеструмив десятки населених пунктів на Західній Україні

У Волинській області сьогодні вночі погіршилися погодні умови, які спричинили знеструмлення більше 40 населених пунктів. Крім цього, у одному з сіл зафіксовано падіння півсотні дерев.
У Волинській області через погіршення погодних умов (сильні опади у вигляді дощу, шквалисті пориви вітру до 25 м/с) в ніч з 18 на 19 липня знеструмлено 42 населених пункти. Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.
 
«У с. Світязь Шацького району на території наметового містечка турбази «Незабудка» сталося падіння близько 50 дерев, внаслідок чого травмовано 7 осіб, з  них 1 особу у стані середньої важкості госпіталізовано», - йдеться в повідомленні.
 
На місці події працюють рятувальники Волинської облсті.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Донецьку вчора ввечері терористи відкрили вогонь по трьох житлових районах міста – Київському, Куйбишевському та Ворошиловському. Зокрема, було зафіксовано попадання ворожих снарядів у будівлі у двох районах міста. Крім цього, у Куйбишевському районі снаряд потрапив в кардіологічне відділення міської лікарні № 23. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
20 Липня 2015 p. 21:30
Думаю, що пересічні українці набагато більше потерпають не від природніх явищ чи катаклізм, а від результатів діяльності органів державної влади.