ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУряд не має ідей для вирішення теплових проблем

Уряд не має ідей для вирішення теплових проблем

Прем’єр-Міністр не знає, що буде, якщо ТЕЦ не матимуть вугілля для тепла через руйнування шахт бойовиками. Проте, пан Яценюк має позитивні погляди: «якось виживаємо, тому виживемо».

Прем’єр-Міністр України Арсеній Яценюк поки не знає, що буде у разі, якщо в результаті руйнування шахт бойовиками, ТЕЦ не матимуть вугілля для тепла. Про це сказав Прем’єр-Міністр України Арсеній Яценюк, передає УНН.

«Я навіть подумати не міг, що у нас крім газової проблеми ще з’явиться вугільна проблема. Ми вперше почали імпортувати вугілля з Південно-Африканської Республіки, тому що польське вугілля нам не підходить через побудову котлів», - зазначив Прем’єр.
 
«Ми перегрупувалися, ввели надзвичайний стан на енергетичному ринку, суттєво зменшили обсяги експорту електроенергії, максимально підняли потужності, які можемо підняти», - розповів він про кроки уряду.
 
На запитання, що буде у разі, якщо ТЕЦ не вистачатиме вугілля Прем’єр відповів: «Як і все, що є у нас в країні – все дуже складно і непросто. Але якось виживаємо. Тому виживемо».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Мінрегіоні хвилюються: Україні не вистачає кілька мільярдів кубометрів газу для успішного проходження опалювального сезону. Хоча раніше у відомстві розраховували перезимувати з наявною кількістю палива.
 
Коментарі (0)