ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняУряд Німеччини готовий виділити Україні на енергомодернізацію 40 млн євро

Уряд Німеччини готовий виділити Україні на енергомодернізацію 40 млн євро

Уряд Німеччини готовий виділити Україні на енергетичну модернізацію 40 млн євро. Німеччина може профінансувати також ініціативи українського уряду в енергетичній реформі.
Уряд Німеччини готовий виділити Україні на енергетичну модернізацію 40 млн євро, про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.
 
"Ведеться підготовка нових проектів, які сприятимуть енергетичної модернізації українських промислових підприємств по зниженню викидів парникових газів, застосування ресурсозберігаючих концепцій при проектуванні, будівництві та експлуатації будівель, створення інституціональних передумов для впровадження системи торгівлі квотами на викиди парникових газів", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначається, що Німеччина може профінансувати також ініціативи українського уряду в енергетичній реформі. Зокрема, під час зустрічі 28 вересня 2018 українська сторона отримала пропозиції щодо співробітництва за пріоритетними напрямами "Енергоефективність" (обсяг допомоги понад 10,6 млн євро) і "Сталий економічний розвиток" (обсяг допомоги 6 млн євро).
 

"Надана німецькою стороною допомогу чітко узгоджується з Середньостроковим планом і сприяє впровадженню реформ в сфері енергоефективності, імплементації Директиви ЄС" Про енергоефективність", реалізації інвестиційних проектів з реконструкції підстанцій", - відзначили в міністерстві. 

 
Коментарі (0)