ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУряд передумав переводити тепловиків на стимулююче тарифоутворення

Уряд передумав переводити тепловиків на стимулююче тарифоутворення

Уряд відмінив своє позитивне рішення щодо законопроекту, який пропонував впровадження стимулюючого тарифоутворення в сфері теплопостачання. Окрім того, документ передбачав також перехід тепловиків на використання альтернативних видів палива.

Кабінет Міністрів відмінив своє рішення щодо підтримки законопроекту «Про внесення змін до деяких законів України щодо переходу до використання альтернативних видів палива та переходу суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сфері теплопостачання, до  стимулюючого тарифоутворення». Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитро Вовк.

Окрім того, очільник НКРЕКП оприлюднив відповідний лист за підписом заступника Міністра Кабінету Міністрів Вадима Гламаздіна на адресу НКРЕКП.

«Оригінально... Приймають рішення (з усіма позитивними висновками), а потім його скасовують», - зазначив він на своїй Facebook-сторінці.

Лист Кабміну до регулятора датується 15 січня.

Нагадаємо, 9 грудня 2015 року Кабінет Міністрів прийняв законопроект ініційований Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо запровадження в Україні стимулюючого тарифоутворення для підприємств сфери тепло-, водопостачання та водовідведення.

 
Коментарі (0)