ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУряд планує зменшити фінансування «Нафтогазу»

Уряд планує зменшити фінансування «Нафтогазу»

Уряд планує скоротити фінансування «Нафтогазу» майже на 6%. Попередні роки Кабінет міністрів завжди лише збільшував фінансування НАКу.

Кабінет міністрів України має намір скоротити фінансування НАК «Нафтогаз України» з держбюджету в 2015 році на 5,8%. Про це під час брифінгу в понеділок заявила Міністр фінансів Наталія Яресько, передає «Українська правда».

«Завдяки заходам, які ми пропонуємо, фінансування НАК «Нафтогаз України» з держбюджету буде зменшено з 31,5 мільярда гривень до 29,7 мільярда гривень, тобто на 5,8%", - заявила Міністр.
 
За її словами, всі попередні роки Кабінет міністрів завжди збільшував фінансування «Нафтогазу».
 
«Минулого року уряд спрямував на потреби НАК «Нафтогаз України» з Держбюджету приблизно 110 млрд гривень. Цим кроком ми засвідчуємо, що прагнемо замінити саму систему роботи державного сектору», - підсумувала Міністр.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», більшість українців не вірить, що Київ зможе домовитися з Москвою про літній «газовий» пакет. Кажуть – Росія використовуватиме паливо як політичний важіль, та й домовлятися з окупантами немає про що.
 
Коментарі (0)