ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУряд пообіцяв більше грошей на капітальне будівництво

Уряд пообіцяв більше грошей на капітальне будівництво

Кабмін запланував у наступному році виділити 7 млрд грн. на капітальне будівництво в регіонах. В уряді наголошують, що ці кошти будуть направлені на спорудження соціальних об’єктів в областях.

Уряд планує в наступному році виділити 7 млрд грн. на капітальне будівництво в регіонах, що на 2 млрд більше, ніж у цьому році.  Про це заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

За його словами, кошти будуть спрямовані на будівництво соціальних об’єктів.

«Це ті кошти, які направляються в регіони з тим, щоби будувати нові лікарні, ремонтувати школи, відбудовувати театри і давати можливість регіону будувати свою інфраструктуру. На наступний рік ми плануємо виділити таких коштів майже 7 мільярдів гривень. На потреби кожної територіальної громади, щоб відбудовувати країну», - сказав посадовець.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд незадоволений темпами освоєння коштів на будівництво в регіонах. Загалом на ці цілі органам місцевого самоврядування було виділено 5 млрд грн.

Окрім того, відзначається, що незважаючи на продовження терміну подання інвестиційних проектів до сьогоднішнього дня, їхня кількість залишається незадовільною.

 
Коментарі (0)