ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУряд працює над розв'язанням проблеми водопостачання для мешканців південних регіонів

Уряд працює над розв'язанням проблеми водопостачання для мешканців південних регіонів

Уряд України працює над вирішенням проблеми водопостачання для мешканців південних регіонів. Почалося прокладання магістральних водогонів на Дніпропетровщині
Уряд України працює над вирішенням проблеми водопостачання для мешканців південних регіонів. Почалося прокладання магістральних водогонів на Дніпропетровщині, про це повідомила пресслужба Кабміну.
 
За його словами Дениса Шмигаля, на Дніпропетровщині триває прокладання магістральних труб протяжністю понад 144 кілометри. До осені роботи мають бути завершені. Завдяки цим проєктам Кривий Ріг, Марганець, Нікополь будуть із водою.
 

“Є також перші проміжні результати. У місті Покров проклали водогін та відновили централізовану подачу води. Частково централізоване постачання відновлене в Нікополі, а також у семи громадах Криворізького району. Загалом Уряд виділив на ці роботи 1,5 млрд грн. Заслухав також голів ОВА щодо проблематики в освоєнні коштів, виділених на заходи з подолання наслідків теракту на Каховській ГЕС. Уряд зі свого боку готовий всебічно сприяти й допомагати областям, аби пришвидшити реалізацію проєктів із забезпечення людей водою”, - розповів Денис Шмигаль. 

 
Коментарі (0)