ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУряд продовжує розпродаж енергетики

Уряд продовжує розпродаж енергетики

Кабмін затвердив умови приватизації «Волиньобленерго». Орієнтовна вартість складе 17,8 млн грн.

Уряд затвердив умови продажу державного пакета 75% акцій публічного акціонерного товариства «Волиньобленерго» на суму 17,8 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили  у прес-службі Кабінету міністрів.

Зокрема, пакет складається з 357 млн акцій. Також, уряд доручив Фонду державного майна провести аукціон з відкритістю пропонування ціни з продажу пакета акцій ПАТ з урахуванням затверджених розпорядженням умов продажу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, своїм наказом від 29 травня 2013 року Фонд державного майна України затвердив План-графік публікацій інформаційних повідомлень про продаж у 2013 році пакетів акцій енергогенеруючих та енергопостачальних підприємств.

Нагадаємо, у рамках другого етапу приватизації підприємств паливно-енергетичного комплексу (перший відбувся у 2001 році) протягом 2011-2012 років ФДМУ продав пакети акцій 9 енергокомпаній, від продажу яких надійшло близько 5,3 млрд грн. Всі пакети акцій були придбані на конкурсах з перевищенням ціни продажу над початковою.

 
Коментарі (0)