ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоУряд ухвалив рішення про ліцензування експорту антрациту

Уряд ухвалив рішення про ліцензування експорту антрациту

Постанова Кабміну має на меті забезпечення рівноваги на внутрішньому ринку, та упередження неконтрольованого вивозу антрацитного вугілля
 
 
Вчора, на своєму засідані Уряд ухвалив рішення про ліцензування експорту з України кам’яного вугілля марки антрацит. Проект постанови була розроблений на виконання рішення Ради національної безпеки та оборони України від 16.02.2017.
 
Постанова Кабінету Міністрів України має на меті забезпечення рівноваги на внутрішньому ринку, упередження неконтрольованого вивозу антрацитного вугілля та забезпечення антрацитом українських енергогенеруючих підприємств в повному обсязі.
 
Ліцензії видаватимуться Мінекономрозвитку за погодженням з Міненерговугілля. Погодження здійснюватиметься без залучення суб’єкта господарювання в порядку міжвідомчого обміну інформацією.
 
Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 16.02.2017 “Про невідкладні заходи з нейтралізації загроз енергетичній безпеці України та посилення захисту критичної інфраструктури” уведено в дію Указом Президента України від 16.02.2017 № 37. 
 
Коментарі (0)