ГоловнаНовини ЖКГПодіїУряд уклав з Юрієм Вітренко річний контракт на керівництво "Нафтогазом"

Уряд уклав з Юрієм Вітренко річний контракт на керівництво "Нафтогазом"

Уряд уклав з Юрієм Вітренко річний контракт щодо його керівництва "Нафтогазом". Тим часом наглядовій раді компанії запропонують працювати до проведення нового конкурсу
Уряд уклав з Юрієм Вітренко річний контракт щодо його керівництва "Нафтогазом". Тим часом наглядовій раді компанії запропонують працювати до проведення нового конкурсу, про це повідомила пресслужба Офісу Президента.
 
Ситуацію щодо кадрових ротацій у "Нафтогазі" глава Офісу Президента Андрій Єрмак обговорив із послами країн "Великої сімки". Цього ж дня відбулася зустріч із наглядовою радою компанії.
 
На зустрічі з наглядовою радою "Нафтогазу" за участю міністрів уряду усій наглядовій раді запропонують залишитися працювати. Умова – гарантія конструктивного діалогу з новим головою компанії Вітренко. Такий склад наглядової ради працюватиме до проведення нового прозорого конкурсу.
 
Окрім того, 13 травня підписали контракт на 12 місяців з новим головою правління "Нафтогазу" Юрієм Вітренко. Наступного керівника компанії обиратимуть на прозорому конкурсі, який стартує через 6 місяців.
 
Коли почне працювати новий склад наглядової ради, автоматично розпочнеться підготовка до нового конкурсу щодо вибору голови правління.
 
Нагадаємо, ексочільника компанії Андрія Коболєва звільнили 28 квітня. Вмотивували це тим, що компанія за 2020 рік зазнала мільярдних збитків.
 
Коментарі (0)