ГоловнаНовини ЖКГПодіїУряд виділив 100 млн грн на відновлювальні роботи у м. Балаклія

Уряд виділив 100 млн грн на відновлювальні роботи у м. Балаклія

Кабмін ухвалив рішення про виділення коштів для здійснення заходів, пов’язаних з очищенням від вибухонебезпечних предметів території у м. Балаклії та прилеглих населених пунктах Харківської області.
Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про виділення коштів для здійснення заходів, пов’язаних з очищенням від вибухонебезпечних предметів території у м. Балаклії та прилеглих населених пунктах Харківської області.
 
Коментуючи необхідність ухвалення рішення, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман нагадав, що 23 березня разом із Віце-прем'єр-міністром - Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України  Геннадієм Зубком відвідав м. Балаклія Харківської області, де на території військового складу Міністерства оборони сталися вибухи боєприпасів, та пункт збору евакуйованих, де поспілкувався із жителями.
 
"Я тоді обіцяв мешканцям Балаклії, що ми не залишимо їх сам на сам, - зауважив Володимир Гройсман. - Сьогодні рішення підготовлені і ми зараз приймемо 100 млн грн для мешканців - перша черга - для того, щоб провести відновлювальні роботи там, де було зруйновано вибухами на військових складах".

"Обіцянка виконується", - підкреслив Прем'єр-міністр. 

 
Коментарі (0)