ГоловнаНовини ЖКГПодіїУряд виділив 1,2 млрд гривень для термомодернізації будинків

Уряд виділив 1,2 млрд гривень для термомодернізації будинків

Кабінет міністрів України на своєму черговому, закритому від ЗМІ, засіданні виділив 1,2 млрд грн, які дозволять впровадити понад 2041 проєкт з термомодернізації багатоквартирних житлових будинків.

Кабінет міністрів України на своєму черговому, закритому від ЗМІ, засіданні виділив 1,2 млрд грн, які дозволять впровадити більше 2041 проекта з термомодернізації багатоквартирних житлових будинків.

Про це повідомила пресслужба Кабміну.
 
"Кабінет Міністрів України на своєму засіданні виділив 1,2 млрд грн, які дозволять впровадити більше 2041 проекта з термомодернізації багатоквартирних житлових будинків і зменшити їх втрати на теплову енергію від 20% до 50% в залежності від обраного типу термомодернізації", - повідомили у пресслужбі уряду.
 
Нагадаємо, для громадян, які проживають у багатоквартирних будинках, Уряд планує вдосконалити механізми управління, що максимально продовжать строк експлуатації їх будинків. Зокрема встановити порядок передачі безоплатно у власність співвласникам багатоквартирних житлових будинків земельних ділянок, на яких вони розташовані, а також унормують на законодавчому рівні спірні питання управління спільним майном у багатоквартирному будинку.
 
Коментарі (0)