ГоловнаНовини ЖКГТранспортУряд виділив 300 млн гривень на будівництво шляхопроводу у Херсоні

Уряд виділив 300 млн гривень на будівництво шляхопроводу у Херсоні

Уряд прийняв постанову "Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету обласному бюджету Херсонської області на будівництво шляхопроводу по вул. Адмірала Сенявіна - вул. Залаегерсег у Херсоні"
На засіданні Уряду було схвалено постанову “Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету обласному бюджету Херсонської області на будівництво шляхопроводу по просп. Адмірала Сенявіна – вул. Залаегерсег у м. Херсоні”. 
 
Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.
 
“Велике будівництво на українських дорогах триває. Щойно Уряд затвердив порядок та умови надання субвенції з державного бюджету обласному бюджету Херсонської області на будівництво шляхопроводу по просп. Адмірала Сенявіна – вул. Залаегерсег у Херсоні. Об’єкт було розпочато ще у 2012-му році, потім була хвиля обіцянок у 2017-му і тільки тепер там почалися роботи. Обсяг субвенції – 300 млн гривень”, - зазначив очільник Міністерства.
 

Шляхопровід має з'єднати 2 райони міста транспортною розв'язкою через залізничні колії в різних рівнях і в одному рівні на перетині вул. Залаегерсег та вул. Бериславське шосе з перерозподілом транспортних потоків. 

 
Коментарі (0)