ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоУряд запровадив експериментальний проєкт для дистанційної оплати комуналки

Уряд запровадив експериментальний проєкт для дистанційної оплати комуналки

Уряд запровадив експериментальний проект щодо дистанційної оплати житлово-комунальних послуг одержувачами пенсій та грошової допомоги
Уряд запровадив експериментальний проект щодо дистанційної оплати житлово-комунальних послуг одержувачами пенсій та грошової допомоги.
 
Про це повідомила пресслужба Міністерства социальної політики України.
 
Згідно з експериментальним проектом, громадяни, які отримують пенсії та грошові допомоги через банківські установи, зможуть дистанційно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги.
 
Для цього вони мають зареєструється у системі дистанційного обслуговування або зателефонувати на “гарячу” лінію банку і надати інформацію про перелік ЖКП, які бажають оплатити дистанційно, та необхідні дані для оплати послуг з їх рахунків.
 
Одержувачі пенсій та грошових допомог також зможуть оплачувати житлово-комунальних послуги безпосередньо у листоноші під час отримання виплат, або замовивши відповідну послугу, зокрема телефоном.
 

Громадянам, які зазвичай одержують пенсії і грошову допомогу в банках та касах “Укрпошти”, за їх бажанням гроші доставлятимуть додому листоноші. 

 
Коментарі (0)