ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Урядовці обіцяють не вводити обмежень для скорочення кількості отримувачів субсидій

Урядовці обіцяють не вводити обмежень для скорочення кількості отримувачів субсидій

Уряд не вводитиме жодних додаткових обмежень чи критеріїв для скорочення кількості отримувачів субсидій.
Уряд не вводитиме жодних додаткових обмежень чи критеріїв для скорочення кількості отримувачів субсидій. Про це в ефірі «Oboz.TV» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
 
«Ніяких штучних обмежень кількості отримувачів субсидій Уряд не допустить. Ми не вводимо жодних додаткових обмежень чи критеріїв і не маємо на меті в когось відібрати субсидію чи зменшити її розмір», - сказав павло Розенко.
 
За його словами, зменшення кількості субсидіантів може відбуватися лише природнім шляхом – внаслідок зростання доходів українців. «Зростання доходів громадян, з одного боку, з іншого боку – і позиція Уряду в цьому питані чітка і однозначна – підвищення цін на газ в цьому опалювальному сезоні не буде. Тому доходи людей зростатимуть, вартість житлово-комунальних залишатиметься незмінною і за рахунок цього кількість тих, хто отримує субсидію, може дещо зменшитися», - пояснив Віце-прем’єр-міністр.

Павло Розенко нагадав, що оформлення субсидії на наступний опалювальний період відбуватиметься автоматично. «Всім, хто отримував субсидію раніше, на наступний опалювальний вона буде переоформлена автоматично, без додаткових звернень», - зауважив він. 

 
Коментарі (0)