ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУсі ядерні блоки на підконтрольній Україні території працюють на максимальній потужності

Усі ядерні блоки на підконтрольній Україні території працюють на максимальній потужності

НАЕК "Енергоатом" підтвердила роботу всіх дев'яти блоків українських АЕС – Рівненської, Хмельницької та Південноукраїнської – на максимально можливій потужності

 

НАЕК "Енергоатом" підтвердила роботу всіх дев'яти блоків українських АЕС – Рівненської, Хмельницької та Південноукраїнської – на максимально можливій потужності.

"Сьогодні, як і раніше, всі дев'ять енергоблоків вітчизняних атомних електростанцій, розташованих на підконтрольній Україні території, працюють на максимальній наявній потужності", - заявила компанія в телеграм-каналі.

Там пояснили, що поширена сьогодні у низці ЗМІ інформація про зупинення роботи українських атомних енергоблоків є помилковою.

Як повідомлялося, НЕК "Укренерго" вранці середи повідомила, що низку блоків електростанцій було зупинено через обстріл росіянами газової інфраструктури у східному регіоні. Водночас у компанії з міркувань безпеки не зазначили, які блоки було зупинено.

У свою чергу голова Донецької ОВА Павло Кириленко в ніч на середу повідомив, що в цій області всі котельні, які працюють на газі, зупинилися через пошкодження обстрілами РФ магістрального газопроводу в Харківській області.

 

 

 
Коментарі (0)