ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУстановка індивідуальних лічильників газу буде фінансуватися за кошти «Нафтогазу» - І.Насалик

Установка індивідуальних лічильників газу буде фінансуватися за кошти «Нафтогазу» - І.Насалик

Установка індивідуальних вузлів обліку газу, спожитого побутовими споживачами, може обійтися НАК «Нафтогаз України» приблизно в 2,5 млрд гривень.
Установка індивідуальних вузлів обліку газу, спожитого побутовими споживачами, може обійтися НАК «Нафтогаз України» приблизно в 2,5 млрд гривень.
 
Про це повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик після засідання уряду в середу.
 
"Уустановка лічильників буде фінансуватися за кошти НАК "Нафтогазу України", кошти будуть враховані в їх фінансових показниках. Сума, яка обговорюється, приблизно дорівнює 2,5 млрд грн. Назвати точну суму складно, оскільки мова йде про близько 3,3 млн споживачів" , - сказав Ігор Насалик.
 
Як повідомлялося, згідно з прийнятим на засіданні уряду в середу постановою про зниження норм споживання газу для споживачів без лічильника, Міністерство економічного розвитку і торгівлі спільно з НАК "Нафтогаз України" повинні врахувати у фінансовому плані суспільства витрати на установку індивідуальних лічильників газу для побутових споживачів.
 
Коментарі (2)
Коля Пухов
02 Лютого 2019 p. 00:40
Загальнобудинкові лічильники газу заважають олігархам обкрадати населення. Не будь лічильника, зараз би ті монополісти , збільшивши нормативи, накинули б на будинок вдвічи більше кубів, ніж використано . Тому зараз влада розповсюджує міф, наче усі хотять індивідуальні лічильники, бо , на відміну від загальнобудинкових, індивідуальні лічильники не перешкоджають грабувати населення.
Коля Пухов
02 Лютого 2019 p. 00:42
Якщо ви встановите у своїй квартирі індивідуальний лічильник газу, то ваша квартира перетвориться у прохідний двір для різноманітних посадовців псевдогазових служб. Вони будуть приходити зненацька і у самий непідходящий час, і не дуже покладаючись на дверний дзвінок, будуть з усієї сили рвати і викручувати дверну ручку або просто бити у двері. Крім нервів, дверні замки і ручки вони вам попсують - це точно.--------------------------------------------------------------------Отже, зробіть вибір: загальнобудинковий лічильник газу і об"єктивність нарахувань чи індивідуальний лічильник і безкінечні шахрайства і обмани помножені на безкінечні візити всіляких контролерів.