ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУзбережжя Одеси готують до нового курортного сезону

Узбережжя Одеси готують до нового курортного сезону

Одеса готується зустрічати відпочиваючих. КП «Узбережжя Одеси» провело прибирання схилів пляжів «Отрада», «Дельфін» і «Ланжерон»

 Співробітники КП «Узбережжя Одеси» почали підготовку до курортного сезону: на узбережжі проводиться прибирання схилів і очищення зливових лотків, йдеться на сайті Одеської міськради.

З настанням потепління в Одесі активно проводяться роботи з благоустрою та прибирання міських територій після зимового періоду.

В рамках підготовки пляжів до курортного сезону 2016 року працівники комунального підприємства «Узбережжя Одеси» провели ряд заходів по приведенню прибережної території в належний санітарний стан.

Так, 24 березня 2016 року фахівцями КП «Узбережжя Одеси» проведено прибирання схилів пляжів «Отрада» і «Ланжерон» від сухих гілок та побутового сміття.

Також проведена очистка зливових лотків на схилах пляжів «Отрада», «Дельфін» і вздовж Траси здоров'я.

Найближчим часом фахівці комунального підприємства планують провести подібну прибирання уздовж інших схилів прибережної зони Одеси. Крім того, буде проведена підрізування кущів, видалення гілок уздовж кабельних ліній та озеленення клумб на міських пляжах.

 
Коментарі (0)