ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВ Алушті не можуть ліквідувати аварію на теплотрасі: у квартирах 7-9 градусів

В Алушті не можуть ліквідувати аварію на теплотрасі: у квартирах 7-9 градусів

За словами очевидців, труби прогнили наскрізь і практично розсипаються в руках. Очевидно, що їх необхідно повністю міняти. Проте керівництво КП «УМХ» стверджує, що грошей на це немає

Мешканці багатоквартирних будинків на вул. Партизанській в Алушті продовжують мерзнути вже п'ятий день через пориви на теплотрасі. До ліквідації НП залучена і тепломережа, адже у місцевого ЖЕКу, у віданні якого знаходиться аварійна ділянка труб, не вистачає можливостей для ліквідації множинних витоків.

За словами очевидців, труби прогнили наскрізь і практично розсипаються в руках. Очевидно, що їх необхідно повністю міняти. Проте керівництво КП «УМХ» стверджує, що грошей на це немає.

Температура в квартирі, розташованій на 1 поверсі в б. №25, всього 7 градусів. «Включаю обігрівач в одній кімнаті, в іншій холодно, - каже алуштинец. - Одразу два не можу включити – боюся, що не витримає електропроводка».

Кілька сотень мешканців будинків 25 і 27 на Партизанській продовжують замерзати в не опалюваних квартирах. Вони написали заяву на ім'я мера Алушти Станіслава Колота з проханням про заміну труб, які безнадійно зіпсувалися. Мешканці вул. Партизанської повідомили, що мерзнуть у своїх квартирах з 17 лютого.


Джерело - Твоя газета

 
Коментарі (0)