ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ Алушті замість ринку тепер стоять чиновницькі авто

В Алушті замість ринку тепер стоять чиновницькі авто

Овочевий ринок, який перебував в Алушті на майданчику біля виконкому, зник 26 квітня. Місце, що звільнилося, стало для стоянки авто

Овочевий ринок, який знаходився в Алушті на майданчику біля виконкому, зник 26 квітня. Місце, що звільнилося, стало знову використовуватися за своїм призначенням – для стоянки авто. Свого часу підставою для виїзної торгівлі в цьому місці з'явилося розпорядження міського голови Алушти.

Тимчасово, до 31 грудня 2010 р., суб'єктам підприємницької діяльності надали цю територію для виїзної торгівлі. Після низки звернень підприємців та мешканців міста торгівлю було вирішено продовжити до кінця березня 2011 р. Але, як пояснив начальник юридичного управління міськради Ростислав Чорномаз, коли зазначений термін скінчився, продавці залишати його не захотіли.

«Пропрацювавши якийсь час, вони відчули, що влаштувалися надовго, - каже Ростислав Чорномаз. - Хоча там завжди була міська стоянка. Вийшло ще одне розпорядження голови про те, щоб майданчик привели у відповідність до містобудівної документації та припинили там торгівлю. Підприємці не відреагували. Тоді ми звернулися з адміністративним позовом до суду, і він близько місяця тому виніс рішення про припинення діяльності цих суб'єктів».

У результаті, підприємці добровільно підкорилися рішенням суду і звільнили майданчик, забравши свої намети і сміття.

Джерело – «Твоя газета»

 
Коментарі (0)