ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ Армянську мешканців багатоповерхівок залишать без ліфтів

В Армянську мешканців багатоповерхівок залишать без ліфтів

В даний час розглядається питання про зупинення всіх ліфтів, встановлених у житлових будинках міста, так як ніхто не займається їх обслуговуванням.

В Армянську за результатами перевірки ліфтового господарства зупинено роботу 11 ліфтів у багатоповерхових житлових будинках.

За даними прес-служби Територіального управління Державного комітету України з промислової безпеки по Криму і Севастополю, перевірка показала, що, незважаючи на давно минулий граничний термін експлуатації, жоден ліфт не піддавався експертному обстеженню. Машинні відділення ліфтів знаходяться у вкрай занедбаному стані.

В даний час розглядається питання про зупинення всіх ліфтів, встановлених у житлових будинках міста, так як ніхто не займається їх обслуговуванням. В минулому році влада міста передали право на експлуатацію ліфтів підприємству «Коменерго-Армянськ», керівництво та посадові особи якого спілкуватися з інспектором категорично відмовилися.

Всього в багатоповерхових житлових будинках Армянська встановлено 59 ліфтів, 42 з яких знаходяться у відносно робочому стані, решта розграбовані.

Нагадаємо, в березні державна інспекція заборонила підприємству СПМ-545 виконувати технічне обслуговування та ремонт понад 50 ліфтів у житлових будинках Євпаторії. Розглядається питання про припинення роботи ліфтів, які перебували на обслуговуванні підприємства.

Джерело - е-Крим

 
Коментарі (0)