ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВ Авдіївці не вдалося відновити електропостачання

В Авдіївці не вдалося відновити електропостачання

В неділю, 2 квітня, таки не вдалося відновити електропостачання в Авдіївці.

Про це повідомляє УНН  з посиланням на сторінку Міністерства у справах окупованих територій в Twitter.

«Авдіївка. Ремонтні бригади так і не відновили електропостачання. Резервуар заповнений. Подача питної води буде здійснюватись з 16:00 до 22:00», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, теплопостачання в Авдіївці здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу. Створено запас води в міському резервуарі об’ємом 4 тис.м.куб. Об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від генераторів ДСНС (залучено 9 генераторів різної потужності).

Як повідомлялося раніше, 29 березня в результаті бойових дій сталося пошкодження високовольтної лінії електропередач 110 кВ, що призвело до припинення електропостачання міста Авдіївка, Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують місто водою та теплопостачанням.

Нагадаємо, 27 березня бойовики обстріляли Авдіївку з «Градів». Снаряди накрили вогнем стару частину прифронтового міста. В результаті пошкоджено приватні будинки місцевих жителів, розташовані по вул.Колосова, Бєлінського, Добролюбова і Островського. 18 будинків отримали значні пошкодження, деякі з них повністю зруйновані.

Варто відзначити, що  внаслідок обстрілів бойовиків мешканці Авдіївки часто залишаються без світла, так, востаннє в Авдіївці зникло світло 11 березня 2017 року, проте вже 13 березня було відновлено.

 

 
Коментарі (0)