ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ Авдіївці відновили водопостачання

В Авдіївці відновили водопостачання

У понеділок Донецька фільтрувальна станція, яка знаходиться у "сірій зоні " врешті відкрила засув водопроводу.

У понеділок Донецька фільтрувальна станція, яка знаходиться у "сірій зоні " врешті відкрила засув водопроводу.

У Донецькій області відновлено водопостачання населення в м.Авдіївка, с.Ласточкине і с. Орлівка в повному обсязі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій в Донецькій області.

Зокрема, напередодні в неділю, 22 квітня, о 15:30 від диспетчера Авдіївського ВУ ВКГ комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу" надійшло повідомлення про те, що о 15:10 відкрито засув водопроводу з Донецької фільтрувальної станції (розміщена у так званій "сірій зоні") на м. Авдіївка, проводиться заповнення системи і поповнення резервуара.

"Станом на 5:00 23 квітня водопостачання населення м.Авдіївка (22 тис. осіб), с. Ласточкине і с. Орлівка Ясинуватського району (1,5 тис. осіб) відновлено в повному обсязі", - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, 18 квітня робота ДФС була припинена, що спричинило припинення водопостачання в Авдіївку й низку інших населених пунктів.

19 квітня залишки води з системи ДФС надходили в резервуари Авдіївки для подачі населенню.

Вранці 20 квітня в акаунті МінТОТ в Твіттері з'явилося повідомлення такого змісту: "Станом на ранок 20.04 припинилося надходження води до споживачів Авдіївки, яка надходила самопливом після зупинки ДФС. Передбачено водопостачання з місцевого резервуару, запасів якого вистачить на 4 дня".

Разом з тим, в оприлюдненому МінТОТ у п'ятницю ввечері повідомленні зазначалося: "На сьогодні вода для м. Авдіївки надходить із запасів, що зберігаються в поглибленому резервуарі. Це дає можливість подавати воду в житлові будинки двічі на день доо 4:00 до 22 квітня включно".

У неділю, 22 квітня, в обід П.Жебрівський повідомив, що оперативні служби запустили насоси і наповнюють водою резервуари ДФС. Після цього вода закачуватиметься на Авдіївку й до вечора централізоване водопостачання в місті буде відновлено.

 

 
Коментарі (0)