ГоловнаНовини ЖКГЖитлоВ Бородянці почали будувати модульні будинки для тих, хто втратив житло

В Бородянці почали будувати модульні будинки для тих, хто втратив житло

У Бородянці почали зводити тимчасові модульні приміщення для тих місцевих жителів, які втратили житло внаслідок бойових дій.

 

У Бородянці почали зводити тимчасові модульні приміщення для тих місцевих жителів, які втратили житло внаслідок бойових дій.

Про це повідомив голова Бучанської районної військової адміністрації Микола Ляшенко. За його словами, модульні будинки надав польський уряд. Здійснюється монтаж чотирьох модулів по 22 кімнати у кожному, також підводяться необхідні комунікації. Кожен з цих модулів, окрім житлових приміщень, матиме дитячі кімнати, санвузли та кухнями.

"Інші постраждалі населені пункти Київщини, такі як Буча, Ірпінь, Гостоміль, Немішаєво, Макарів, також потребують забезпечення їх жителів тимчасовим житловм", – сказав Микола Ляшенко.

У селі Загальці Київської області 23 та 24 травня збиратимуть дані про будинки населених пунктів Бородянської територіальної громади, зруйновані внаслідок російського вторгнення.

Станом на 19 травня у Київській області зафіксовані руйнування у 46 з 69 територіальних громад. Внаслідок вторгнення військ Росії в області пошкоджено понад 4500 приватних та багатоповерхових житлових будинків.

Для розміщення жителів Київщини, які внаслідок російської агресії втратили житло, планують викупати квартири та будувати нові житлові комплекси в Ірпені та Бородянці.

Внаслідок бойових дій у Бородянці пошкоджено 164 будівлі. Із них 42 – повністю зруйновані. Про це свідчить знімок, проаналізований Cупутниковим центром ООН.

 

 

 
Коментарі (0)