ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВВ Бучі збудують підприємство з переробки сміття

В Бучі збудують підприємство з переробки сміття

У Бучі збудують майданчик для переробки сміття по вул. Києво-Мироцька за 2,1 млн грн

 

У Бучі збудують майданчик для переробки сміття по вул. Києво-Мироцька за 2,1 млн грн. Про це йдеться у відповідному тендері на Prozorro.

28 березня 2024 року Бучанська міська рада уклала договір по тендеру щодо побудови майданчика з переробки сміття з ПП «Автомагістраль», де кінцевим терміном виконання робіт будівельних робіт на майданчику є 31 грудня 2024 року.

Зазначається, що закупівля була здійснена без використання електронної системи, тобто без можливості конкуренції в укладанні договору на проведення тендеру.

Як відомо з даних публічного модуля аналітики Prozorro приватне підприємство «Автомагістраль», якому Бучанська міська рада заплатить 2,1 млн грн, раніше отримувало досить великі замовлення від Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Київській області, а саме регіонального підрозділу Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури, яке наразі очолює Мустафа Найєм.

Так, у грудні 2023 року Держагентство відновлення вклало договір на ремонт доріг з ПП «Автомагістраль» на 690,32 млн гривень з терміном реалізації робіт у 36 місяців.

Тоді громада обурилася та просила Держаудит службу зупинити виконання тендерів та витратити прощі на ЗСУ, однак  відповіді на ці звернення не опубліковані.

 

 

 
Коментарі (0)