ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ будинки Донецька повертається електропостачання

В будинки Донецька повертається електропостачання

Комунальні служби Донецька продовжують вести відновлювальні роботи на комунікаціях, завдяки чому в будинки багатьох донеччан повернулася електроенергія.

Комунальні служби Донецька продовжують вести відновлювальні роботи на комунікаціях. Вчора в 22:10 енергетиками були запитані 33 трансформаторні підстанції, які були відключені у Київському районі, завдяки чому в будинках сотень жителів з'явилося світло. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«Бригади ДТЕК Донецькобленерго відновили електропостачання будинків приватного сектору в районі залізничного вокзалу. Світло повернуто в будинку 400 жителів», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Крім того, відновлено електропостачання 150 будинків приватного сектору в селищах Жовтневе і Застанційне в Куйбишевському районі.
 
Досі відсутнє електропостачання в результаті бойових дій в Петровському районі (селище Трудовскіє); в Куйбишевському районі (1100 будинків приватного сектору селища Жовтневе).
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», луганчани на деякий час залишаться без електропостачання. Його вимкнуть з-за ремонтних робіт. Проте, обіцяють, від таких заходів не постраждають соціально значущі об'єкти.
 
Коментарі (0)