ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВ газосховищі в Чернігівський області стався витік газу

В газосховищі в Чернігівський області стався витік газу

На Чернігівщині стався витік газу в одному із газосховищ. В «Укртрансгазі» заявляють, здійснили відповідні роботи для мінімізації втрат палива. Ця ситуація на стабільність поставок газу не впливає.

У Чернігівській області в одному із підземних газових сховищ стався витік природного газу. Про це «Україні Комунальній» повідомили у ПАТ «Укратрансгаз».

При цьому, зазначається, що до витоку газу призвела розгерметизація під час виконання планових робіт з капітального ремонту свердловини технологічної №70. Втім, мінімізації втрат «блакитного» палива було здійснено оперативно-технологічні заходи.

«Дана надзвичайна ситуація не вплинула і не вплине на стабільність газопостачання для споживачів України та Європи. Постраждалих та жертв немає», - заявили в «Укртрансгазі».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за цей місяць Україна імпортувала 800 млн кубометрів природного газу, що на 115 млн куб. м менше за показники минулого місяця. Попри це, загалом за 90 днів до країни надійшло 2,5 млрд кубометрів палива з Європи.

 
Коментарі (0)