ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ Києві боржникам вимкнуть воду

В Києві боржникам вимкнуть воду

Частина мешканців столиці залишиться без води. Таким чином «Київводоканал» боротиметься з боржниками. Цього разу під «приціл» комунальників припали неплатники Печерського району.

Відключення від водопостачання боржників приватного сектору в Печерському районі відбудеться 26 червня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київводоканалу».

«О 10:00 відбудеться публічне відключення від водопостачання мешканців приватного сектору по вулиці Пирятинська у Печерському районі міста Києва, які протягом року і більше не сплачують за зазначену послугу», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що кожному з дебіторів неодноразово надсилались листи з проханням сплатити борг та попередженням про відключення послуг в разі відмови розрахуватись за них.
 
Як раніше  повідомляла «Україна Комунальна», у зв’язку із критичною заборгованістю «Київенерго» відключив від гарячого водопостачання 754 житлових будинки. Без гарячої води залишилися мешканці домів у Подільському та Деснянському районах столиці.
 
Коментарі (0)