ГоловнаВибір редакціїТеплоенергетикаВ Києві обіцяють вчасно розпочати опалювальний сезон

В Києві обіцяють вчасно розпочати опалювальний сезон

В мерії заявили, що Київ уже майже готовий до зими. За словами чиновників, опалювальний сезон – має всі підстави розпочатися вчасно.

Станом на 1 вересня підготовчі роботи у столиці до осінньо-зимового періоду виконані на 80%. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв на засіданні Київради 4 вересня, передаэ «Українська правда»

«Щодо опалювального сезону – ми маємо всі підстави розпочати його вчасно», - сказав чиновник.
 
Він відзначив, що через припинення постачання газу з Росії, «ситуація напружена та потребує комплексного підходу», але роботи виконуються і завершуються.
 
«Станом на 1 вересня плановий показник підготовки міста до зими визначений на рівні 80%. Підготовчі роботи у житловому фонді виконані на 83%», - сказав пан Пантелеєв.
 
Він зазначив, що уже підготовлено 8 тисяч 917 будинків з запланованих 10 тисяч 814 житлових будинків, ЖЕКи вже освоїли 31 з запланованих на підготовку до зими 38 мільйонів гривень (81%).  
 
«Готується 211 шкіл, 493 дитячі заклади, 153 медичні установи, 10 установ соцзахисту та 34 заклади культури. На сьогодні підготовлено 261 школу, 81 дисадок, 100 лікарень», - сказав пан Пантелеєв.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», мешканцям столиці поступово повертають гаряче водопостачання. Мер Києва пообіцяв, що до кінця тижня близько 80% столичних будинків будуть забезпечені гарячою водою.
 
Коментарі (0)