ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГВ Києві обрали нового голову Ради корпорації «Укрелектротранс»

В Києві обрали нового голову Ради корпорації «Укрелектротранс»

Дмитра Левченка обрано головою Ради корпорації «Укрелектротранс»

 

 

Дмитра Левченка обрано головою Ради корпорації «Укрелектротранс»

Генерального директора КП «Київпастранс» Дмитра Левченка обрано головою Ради корпорації «Укрелектротранс».

 Урочисте призначення на нову посаду відбулося у межах ХХХІІІ звітно-виборної конференції, повідомляє прес-служба КМДА.

«Очолити Раду корпорації «Укрелектротранс» – це для мене не тільки велика відповідальність, але й чудова можливість зробити свій внесок у розвиток інфраструктури нашої країни», – зазначив Дмитро Левченко.

Він також наголосив, що столична влада вже давно взяла вектор на розвиток електричного транспорту.

«У місті курсують 13 трамваїв четвертого покоління – безшумних, із низькою підлогою, камерами відеоспостереження, Wi-Fi та іншими зручностями для пасажирів. Наразі ми спрямовуємо сили на подальший розвиток трамвайної та тролейбусної інфраструктури», – повідомив Дмитро Левченко.

Відзначимо, що у звітно-виборній конференції взяли участь представники 42 підприємств-членів корпорації «Укрелектротранс», ЦК Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України та Київської міської профспілки працівників комунального транспорту, транспортної інфраструктури та безпеки руху.

Нагадаємо, у березні СБУ спільно з Генеральною прокуратурою викрила привласнення понад тридцяти мільйонів гривень комунального підприємства "Київпастранс". 

Також нагадаємо , раніше у Києві під час отримання 1,7 тис. доларів хабара затримали начальника енергетичної дільниці КП "Київпастранс". Гроші посадовець вимагав від юридичної особи за надання дозволу на підключення приміщення кафе до комунікацій.  

 

 
Коментарі (0)