ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВ Києві побільшало відключень гарячої води

В Києві побільшало відключень гарячої води

Киянам довелося зіштовхнутися з водними проблемами. Сотні мешканців наразі перебувають без гарячого водопостачання, більш того – сьогодні відключень води побільшало.

Станом на ранок 21 жовтня загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 598 споживачів. Для порівняння, вчора з холодними кранами було на 69 клієнтів «Київенерго» менше, аніж сьогодні. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Зокрема, без гарячого водопостачання внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 35 споживачів, серед них — 25 в Оболонському, 10 в Святошинському районах.
 
В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без гарячої води залишається 332 споживача: 6 в Голосіївському, 2 в Дарницькому, 2 в Деснянському, 38 в Дніпровському, 47 в Оболонському, 92 в Подільському, 60 в Святошинському, 52 в Солом`янському, 33 в Шевченківському районах.
 
Також внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві в період підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, тимчасово без гарячої води залишається 2 споживача в Шевченківському районі.
 
Внаслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок трубопроводів) відключено 229 споживачів: 210 в Солом`янському, 19 в Шевченківському районах.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вчора у Києві стартував опалювальний сезон. Подачу тепла направили на об’єкти соціальної інфраструктури. Незабаром теплими стануть батареї у житлових будинках.
 
Коментарі (0)