ГоловнаНовини ЖКГПодіїВ Києві розпочинається безкоштовний курс лекцій із питань житлово-комунальних послуг

В Києві розпочинається безкоштовний курс лекцій із питань житлово-комунальних послуг

У столиці стартує черговий етап «Комунального «лікбезу» – безкоштовних лекцій із питань житлово-комунальних послуг.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Сьогодні, 24 січня,  у столиці стартує проект «Комунальний «лікбез»: просто про складне», що передбачає сім безкоштовних лекцій для мешканців столиці з теми житлово-комунального господарства. Семінари проводить комунальний концерн «Центр комунального сервісу» (ЦКС) на базі навчального центру «Платформа комфорту».

Зокрема, 24 січня, січня розпочинається перша лекція, що стосується теми рахунків нового зразка на сплату житлово-комунальних послуг. Якщо у вас виникає низка питань – лектори протягом семінару, а також за потребою індивідуально нададуть роз’яснення на всі питання.

«Як показує практика, споживачі стикаються з труднощами в розрахунку суми до сплати при наявності пільг чи субсидій. Учасникам лекції також надаватиметься інформація про тарифи, норми споживання, для прикладу детально буде розглядатися зразок квитанцій, а також варіанти онлайн-сплати за отримані житлово-комунальні послуги тощо», – пояснює керівник навчального центру «Платформа комфорту» Наталія Колосова.

За її словами, такі безкоштовні навчання спрямовані на те, щоб люди були більш обізнані в питаннях захисту своїх прав та інтересів.

Запрошуємо всіх охочих до Навчального центру «Платформа комфорту» за адресою: вул. Львівська, 57-А. Детальна інформація на сайті http://edu.cks.kiev.ua/.

Реєстрація за тел.: 591-21-22 або на сайті: http://edu.cks.kiev.ua/rozklad-zanyat.

Розклад занять:

24.01.17 – Нові повідомлення.

25.01.17 – Неналежне надання або ненадання послуг. Акт-претензія. Структура, періодичність та строки надання послуг із утримання будинків і прибудинкової території. Тариф до 20 числа.

31.01.17 – Усе, що необхідно знати про холодне водопостачання.

01.02.17 – Централізоване опалення та гаряче водопостачання.

07.02.17 – Варіанти управління будинком.

08.02.17 – Енергоефективні заходи у вашому будинку.

09.02.17 – Онлайн комуналка доступна для всіх.

 

 
Коментарі (0)