ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Києві відремонтують трамвайні колії за 400 млн грн

В Києві відремонтують трамвайні колії за 400 млн грн

Реконструкцію та будівництво трамвайної лінії в Києві – від вул. Гната Юри до ЗАТ "Кисневий завод" підрядник має здійснити до 31 грудня 2022 року

 

Реконструкцію та будівництво трамвайної лінії в Києві – від вул. Гната Юри до ЗАТ "Кисневий завод" підрядник має здійснити до 31 грудня 2022 року

КП "Київпастранс" уклало з ТОВ "Реммонтаж-буд" договір про реконструкцію та будівництво трамвайної лінії в Києві – від вул. Гната Юри до ЗАТ "Кисневий завод". Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на інформацію в системі Prozorro.

Переможцем тендеру стала компанія "Реммонтаж-буд", яка погодилася виконати роботи за  396,97 млн ​​грн. Підрядник зобов'язаний провести всі необхідні роботи до 31 грудня 2022 року. Гарантійний термін на роботи – не менше 10 років.

Роботи на трамвайній лінії передбачають ремонт шляхів, переїзду, зупинок "Вул. Жолудєва", "Вул. Булгакова" і "Михайлівська Борщагівка", трьох тягових підстанцій, контактної мережі, кабельної мережі, автоматики, телемеханіки, системи зв'язку, світлофорів, проїзної частини, а також проведення мереж водопостачання та каналізації.

У торгах також брало участь ТОВ "Сітірейл технолоджі", але компанія просила за проведення ремонтних робіт 424,22 млн грн.

Нагадаємо, у Києві подовжать Борщагівську лінію швидкісного трамвая. Проєкт "Київська міська мобільність" передбачає подовження лінії до центру Києва. Планується побудувати близько 3,5 км трамвайної колії вулицями Жилянською та Саксаганського.

 

 

 
Коментарі (0)