ГоловнаКиївські будніНадзвичайні подіїВ Києві впала стіна багатоповерхівки

В Києві впала стіна багатоповерхівки

У столиці сьогодні вночі обвалилася стіна багатоповерхового житлового будинку. Зазначається, що це сталося внаслідок зсуву грунту. Мешканців багатоповерхівки терміново евакуювали.

У Києві сьогодні вночі у зв’язку із зсувом грунту стався обвал однієї із стін багатоквартирного будинку на прсп. Червонозоряному. Наразі там працюють рятувальники. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

У зв’язку з цим, жителів будинку евакуювали. Відселення потребують 83 мешканці 38 квартир. 

«Для мешканців квартир, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації природного характеру, розгорнуто евакуаційний пункт у найближчій 144-й школі. Встановлено намет біля будинку, де кияни можуть погрітися та випити гарячого чаю. Наразі триває тимчасове відселення», повідомили у в КМДА.

На місці події рятувальники проводять роботи з обрізки дерев та приступили до звільнення 3-х автомобілів, які знаходяться у завалених деревами гаражах поблизу будинку.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві 26 листопада спалахнув плавучий ресторан. Рятувальники зазначають, що заклад споруджено з дерев’яних конструкцій, що сприяло швидкому займанню. Дим від пожежі закривав монумент Батьківщини-Матері.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)