ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Києві зросли ціни на проїзд

В Києві зросли ціни на проїзд

Українські перевізники скаржаться на брак коштів. Через подорожчання дизпалива, вони змушені підняти тарифи на проїзд. Від сьогодні в столиці почали рости ціни для пасажирів маршруток.

В Києві в середу 9 квітня намітили масове підвищення вартості поїздки на гривню - в середньому з 3 до 4 грн. Про це повідомив начальник експлуатації компанії-перевізника Олександр Пархоменко, передає видання «Сегодня».

«На маршруті Вишневе-Поділ проїзд вже подорожчав на 1 гривню і коштує тепер 6 гривень. На одному з маршрутів Оболоні – до 4 гривень. На деяких маршрутах вже з кінця березня беруть 3 гривні замість 2,50. На рекордні 2 гривні ціну на проїзд підвищили на приміських маршрутах з Києва в бік Бучі і Немішаєва», – йдеться в повідомленні.Перевізники запевняють, що підвищення тарифів вимушені – їх підняли через подорожчання пального і запчастин.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», компанії-перевізники Києва раніше пропонували міській владі узгодити негайне підняття тарифів на 0,5 грн на проїзд. Таке підвищення дозволило б перевізникам скоротити збитки.
 
Коментарі (0)