ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024В «Київенерго» планують зазначати у платіжках обсяги споживання теплоенергії будинком

В «Київенерго» планують зазначати у платіжках обсяги споживання теплоенергії будинком

Для прозорості нарахувань «Київенерго» щомісяця протягом опалювального сезону вказуватиме у платіжках за опалення обсяги теплоенергії, спожитої кожним столичним будинком з лічильником за розрахунковий період

Для прозорості нарахувань «Київенерго» щомісяця протягом опалювального сезону вказуватиме у платіжках за опалення обсяги теплоенергії, спожитої кожним столичним будинком з лічильником за розрахунковий період.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Для прозорості нарахувань «Київенерго» щомісяця протягом опалювального сезону вказуватиме у платіжках за опалення обсяги теплоенергії, спожитої кожним столичним будинком з лічильником за розрахунковий період», — йдеться в повідомленні.

У відомстві також зазначили, що в столичних багатоповерхівках із будинковим теплолічильником споживачі оплачують послуги відповідно до показань лічильника пропорційно опалювальній площі квартири.

Як повідомлялось раніше, у «Київенерго» пояснили, як розраховується вартість опалення в будинках з теплолічильниками та без них.

 

 
Коментарі (0)