ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ Київській мерії вирішили підсвітити Золоті ворота

В Київській мерії вирішили підсвітити Золоті ворота

У Шевченківському районі столиці планують побудувати мережу архітектурно-декоративного підсвічування Павільйону над руїнами Золотих воріт.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

Зокрема, у Шевченківському районі Києва планують побудувати мережу архітектурно-декоративного підсвічування Павільйону над руїнами Золотих воріт. Це дозволить удосконалити художній образ міста у вечірній і нічний час, покращить освітлення, створить комфортні умови відпочинку для киян і гостей міста. Відповідне розпорядження КМДА підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Комунальне підприємство електромереж зовнішнього освітлення «Київміськсвітло» визначено замовником проектування та виконання робіт. Під час підписання відповідного договору підрядник має надати гарантії якості виконаних робіт і визначити експлуатаційні строки експлуатації об’єкту.

Як повідомлялося раніше, Київська міська рада прийняла до розгляду петицію про повернення історичного вигляду Андріївському узвозу та знесення нового фасаду театру.

Варто зазначити, що відповідна петиція набрала 10 009 голосів із мінімально необхідних 10 000.

Нагадаємо, на сайті Київської міської ради зареєстровано електронну петицію з проханням повернути історичний вигляд Андріївському узвозу, знести новий фасад Київського драматичного театру на Подолі та повернути історичний вигляд будинку.

 

 
Коментарі (0)