ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ Криму ремонтують під'їзні дороги до шкіл та дитсадків

В Криму ремонтують під'їзні дороги до шкіл та дитсадків

У кримській столиці відремонтують 145 під'їзних доріг

У Сімферополі проводиться комплекс робіт з ремонту під'їзних шляхів до шкіл та дошкільних навчальних закладів міста. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

«Рада міністрів Криму виділила близько 26,4 млн грн. на капітальний ремонт асфальтового покриття під'їзних доріг, для того аби батькам було комфортно водити своїх дітей у садки та школи. Сьогодні роботи ведуться в районі вулиці Тополева, біля дитячого садка № 37. Тут замінено близько 500 кв. м. тротуару і 1300 кв. м. дороги», - зазначив начальник управління житлово-комунального господарства Анатолій Рогов.

Також він уточнив, що всього в кримській столиці до кінця поточного року будуть відремонтовані під'їзні шляхи на 145 об'єктах сфери освіти.

За його словами, основною проблемою руйнування дорожнього покриття є недостатньо розвинена система зливової каналізації кримської столиці.

Нагадаємо що наразі комунальні служби готують зливову каналізацію міста до майбутніх дощів та снігопадів, аби максимально полегшити пересування пішоходів і автотранспорту в осінньо-зимовий період.

 
Коментарі (0)