ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ Кіровограді вкотре обіцяють збудувати сміттєпереробний завод

В Кіровограді вкотре обіцяють збудувати сміттєпереробний завод

У проекті «Чисте місто» візьмуть участь десять міст України, де будуть побудовані сучасні комплекси з переробки побутових відходів.

Днями Кіровоград відвідали представники державного підприємства національного проекту «Чисте місто», української компанії «КТС-груп», Харківського інституту «УкркомунНДІпроект» та німецької проектувальної компанії, які візьмуть участь у розробці техніко-економічного обґрунтування для спорудження у місті сміттєпереробного комплексу.

Заступник керівника проекту «Чисте місто» Андрій Грущинський разом із вітчизняними та німецькими колегами зустрівся із першим заступником міського голови Василем Дзядухом та начальником відділу будівництва і благоустрою головного управління житлово-комунального господарства міської ради Юлією Яндович. Вони відвідали міське сміттєзвалище, де ознайомились із майбутньою територією забудови, приблизними обсягами переробки твердих побутових відходів та обговорили дії подальшої співпраці.

«У проекті «Чисте місто» візьмуть участь десять міст України, де будуть побудовані сучасні комплекси з переробки побутових відходів, – повідомила про результати зустрічі Юлія Яндович. – Кіровоград також входить до цього переліку. До речі, в Україні діє лише один подібний завод у Києві та є кілька сортувальних ліній. Планується, що кіровоградський сміттєпереробний комплекс запустять протягом 2014 – 2015 років».

Джерело – Весь Кіровоград

 
Коментарі (0)