ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ Луцьку прибережні зони позбавлять сміття

В Луцьку прибережні зони позбавлять сміття

Прибережні зони річок у Луцьку очистять від сміття. Наводити порядок в місті взялися комунальники та активісти. Наразі їх налічується близько сотні.

В Луцьку взялися прибирати прибережні зони річки Стир. Комунальники та активісти очищують вулицю Замкову. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луцької міської державної адміністрації.

Прибирання йде від вулиці Замкової до Драгоманова. Комунальники та активісти очищають прибережну територію від твердих побутових відходиів, чагарників, аварійних дерев, розчищають русло річки від повалених дерев та заторів.  В акції беруть  участь понад 100 осіб. «Після зими у прибережних смугах річок Сапалаївка, Стир, Жидувка, у парках та скверах міста  зібралося  багато побутового сміття, твердих побутових відходів, тож їх потрібно прибрати. Усі жителі міста повинні долучитися до робіт із благоустрою, щоб до Великодніх свят наше місто було чистим і красивим», –йдеться в повідомленні прес-служби.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», У Львові протягом трьох днів чиститимуть площу і пам’ятник Тарасу Шевченку. Заходи проводять у зв’язку з святкуванням 200-ї річниці з дня народження Кобзаря.
 
Коментарі (0)