ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025В луганські будинки повертається тепло

В луганські будинки повертається тепло

У Луганську жителям міста повертають тепло у будинки. Крім цього, комунальники відновлюють внутрішньобудинкові каналізаційні системи та лінії електропередач.

У Луганську комунальні служби продовжують відновлювати системи центрального опалення житлових будинків у місті. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

У Жовтневому районі комунальні служби провели ремонт систем центрального опалення за адресами: кв. Східний, 20, Новий городок, 9, кв. Гагаріна,18 а, пл. Оборони, 3, кв. Волкова, 5, 19, 30.

В Артемівському районі відновили подачу тепла у: кв. Ленінського комсомолу, 3, кв. Мирний,13б, вул. Радянська, 11.

Також, ремонтні роботи з відновлення теплопостачання у будинки було проведено за адресами: вул. К. Лібкнехта, 69, кв. Димитрова, 22, вул. Польського, 6. У кварталі Шевченка, 54 провели ремонт запірної арматури.

Крім цього, комунальники міста усунули засмічення у внутрішньобудинковх каналізаційних системах за адресами: кв. Гайового, 4, кв. Героїв Сталінграда, 11, кв. Ленінського комсомолу, 8, 10, кв. Мирний, 15, вул. Українська, 5, 7, кв. Південний, 7, кв. Ольховський, 7, 10, кв. Степовий,17.

Також було відновлено електропроводку в електрощитках у кв. Дружба, 12в, кв. 50 Років Жовтня, 33а, кв. Сонячний, 13.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, аби стати енергонезалежною державою, Україні потрібно два роки. Відповідну заяву зробив Президент Петро Порошенко, додавши, що Київ побудує прозорі ринки електроенергії та вугілля.

 
Коментарі (0)